Panoráma üdülő Aggtelek
Osztálykirándulás, erdei iskola, tábor, családi-baráti összejövetel ez mind egy helyen a Panoráma Üdülőben
MENÜ

VÁRJA ÖNT A PANORÁMA ÜDÜLŐ AGGTELEKEN!

 

 

A világörökség részévé vált aggteleki BARADLA - CSEPPKŐBARLANG bejáratától

10 perces sétára, falusi környezetben található a PANORÁMA - ÜDÜLŐ, mely kedvelt pihenőhelye lehet minden idelátogató turistának és kirándulónak.

" Ahol a madarak fújják az ébresztőt és tücskök a takarodót"

Az egész évben nyitva tartó üdülő, nagyobb és kisebb csoportoknak, táborozóknak, osztálykirándulóknak, családoknak, baráti társaságoknak kellemes és színvonalas elhelyezését biztosítja, hosszabb, rövidebb időre.Gyönyörű, stresszmentes környezete minden korosztálynak kielégítő kiránduló, táborozó helye lehet.

 

Aggtelek

A település ismertségét páratlan természeti értékeinek köszönheti: a Világörökséghez tartozó Baradla-barlangnak és a védett karsztvidéknek. Aggtelek határátkelőhely Szlovákia irányába.

A felszínen, a Baradla-cseppkőbarlang aggteleki és jósvafői bejáratát összekötő 7,5 kilométeres távon húzódik a Baradla-tanösvény, amelyen járva a látogatók - gyalog vagy kerékpáron - kiemelkedő szépségű természeti környezetben szerezhetnek ismereteket a terület földtani, vízrajzi, zoológiai, botanikai és kultúrtörténeti értékeiről.
A természeti értékeknek köszönhetően a vidék napjainkban fénykorát éli. A Világörökséghez tartozó karsztvidék és a Baradla-barlang értékeire építve Aggtelek - a szomszédos Jósvafővel közösen - számos programot, és egész évi programsorozatot szervez az Aggteleki Nemzeti Park felügyelete alatt.

 

 

Hírek

 • erdei iskola
  2012-02-02 08:27:08

  Kedves Pedagógus!

  Vitte már diákjait múzeumba, városnézésre, iskola által előírt programokra? Biztos, hogy a gyerekek is élvezték?

  Hozza Őket végre a szabadba! Engedje Őket játszani! Hagy ismerjék meg a természetet, a szabadságot!

  Nálunk semmi sem kötelező!  Idézzük fel együtt az igazi gyerektáborok hangulatát!

  A gyönyörű táj, a csendes, nyugodt környezet, a jó levegő tökéletes helyszínné teszik a tábort gyermekek számára rendezett programok lebonyolítására. A környék adottságainak köszönhetően változatos programokat  és érdekes szabadidős tevékenységeket tudnak összeállítani.

  A környék csendes, biztonságos. Hatalmas udvar veszi körül az épületet, mely egyaránt alkalmas pihenésre, játékok szervezésére, sportolásra. Ezek a programok mind lebonyolíthatók  épületen belül is a nagy teremben.


  Kérjen információt a www.aggtelekpanoramaudulo.ewk.hu alatt található elérhetőségek valamelyikén.

Asztali nézet